Archives

Facebook Ads Manager /Мениджър на реклами в Facebook

Facebook Ads Manager /Мениджър на реклами в Facebook – Мениджър на рекламите е инструмент за създаване на Facebook реклами, управление на кога и къде ще се показват и проследяване на ефективността на кампаниите във Facebook, Instagram или тяхната мрежа от аудитории.

Continue reading

Facebook Advertising /Facebook Реклама

Facebook Advertising /Facebook Реклама – Facebook позволява на рекламодателите да достигат до своите потребители чрез своята рекламна мрежа. Може да се създаде набор от типове реклами, за да се постигнат различни цели, зададени от фирмите. Facebook рекламата е уникална, тъй като аудиторията е създадена на базата на огромна демографска информация, която Facebook има за своите потребители.

Continue reading

Facebook Business Page

Facebook Business Page – публична уеб страница във Facebook създадена, за да представлява компания. Използването на бизнес страница дава достъп на потребителите до Мениджъра на реклами в Facebook. Той също така позволява на бизнеса да се ангажира с потребителите (например харесвания на страници, отговори на съобщения, публикуване на съдържание).

Continue reading

Featured Snippet / Представен фрагмент

Featured Snippet/ Представен фрагмент – обобщена информация, която Google извлича от уебсайт и поставя директно в резултатите от търсенето, за да покаже бързи отговори на общи и прости заявки. Препоръчаните фрагменти се показват в блок в горната част на резултатите от търсенето с връзка към източника. Препоръчаните фрагменти не могат да се създават от уеб администратори;

Continue reading