Изработка на онлайн магазин + полезни съвети

Изработка на онлайн магазин – звучи лесно?

Когато става дума за изработка на онлайн магазин, трябва да знаете някои неща. Онлайн магазините се развиват със страшна сила. Постоянно се измислят нови методи и начини, с които да се подобри логистиката и качеството на услугите. Маркетолози от цял свят свикват конференции, на които да изложат най-новите тенденции в кампаниите и развитието на е-commerce сайтовете.

Потребителите пазаруват от всякъде – телефони, таблети, лаптопи, настолни компютри и др. усторйства, когато са вкъщи, когато са навън, когато са депресирани, когато са щастливи. С една дума – винаги.

Изисква се много време, опити и енергия, за да се развие един такъв проект.

Поставяйки се на мястото на клиента знаем, че понякога може да му „писне“ от постоянния поток на информация и идеи.

Истината е, че когато влагаш енергия, мисъл, идея и постоянство, рано или късно и резултатите идват.

Онлайн магазини има толкова много, но точно вашият и точно сега може да изпъкне сред останалите.

В тази статия сме се постарали да обединим тенденциите и да ви помогнем да запазите фокуса.

 

Останете социални

Това е лесно и е на първо място в списъка.

Социалните медии бързо заменят търсачките и не може да се отрече колко се е променило лицето на бизнеса. Колкото по-ангажираща е вашата социална медия, толкова повече последователи ще получите. Много от тях може да не се превръщат автоматично в продажби, можете да бъдете сигурни, че ще достигнете до хората, които вашите конкуренти няма да могат.

Създаването на етикети и искането на обратна връзка са няколко от начините за запазване на ангажираността на последователите ви. Също така трябва да играете със сетивата на клиентите си, като публикувате снимки и видеоклипове на някой зад кулисите или по-точно информация, която създава чувство за доверие към вашите последователи.

Правилото на играта тук е непрекъснато ангажиране.

 

Omni Channel

Създаването на неповторимо преживяване за потребителите е от голямо значение за бизнеса с електронна търговия. За да развиете бизнеса си, трябва да сте в състояние да посрещнете нуждите на клиентите си. Голяма част от бизнеса изследва възможностите на канала Omni.

 

По-лесни възможности за плащане и по-лесни разплащания.

Преди да пазаруваш онлайн беше наистина изтощително.

За да вървите напред, формулярът ви за плащане трябва да включва само основната информация, да предостави няколко начина за плащане и да създаде опция за “клиентска поръчка”. Също така трябва да насърчавате използването на дигитални портфейли на вашия сайт поради лекотата на плащане.

Мобилността продължава да печели

С всички нови функции, които се добавят към смартфоните, е лесно да се види, че смартфоните поемат традиционната употреба на настолни компютри. Технологичната мощ на тези удобни устройства привлича клиенти, които сега намират лесно да сключват сделки с бизнеса си, когато ги използват.

Ако все още имате съмнения относно това колко важно е мобилността и защо тя трябва да бъде в челните редици на маркетинговата Ви стратегия, може би скорошните актуализации на Google, които дават по-висока оценка на мобилните сайтове, ще ви събудят.

Потребителите от мобилни магазини са се увеличили през годините, а през 2018 г. ще видим още по-голям растеж. Решението да се направи избор за покупките чрез четене на отзиви, за действително купуване на продукти, фирмите за електронна търговия трябва да дадат на потребителите си най-доброто пазаруване. Като собственик на фирма за електронна търговия, трябва да създавате по-бързи страници на зареждане, лесен за използване интерфейс и други функции, които правят пазаруването прекрасно.

 

По-добро персонализирано обслужване

Компаниите намират начини да правят пазаруването онлайн още по-лично, защото клиентът може да прави действителни покупки, ако е правилно ангажиран и ръководен. Компаниите откриват повече начини за взаимодействие с техните потребители, като ги ангажират да предлагат по-персонализирани услуги.

 

По-бърза доставка

Доставката винаги е от значение и колкото по-бърза е тя, толкова по-щастливи ще са вашите потребители.

Развитието на един онлайн магазин далеч не се състои само в тези 6 стъпки, но се надяваме статията да ви е била полезна и ако искате да научите повече – свържете се с нас.

Как да започнете? 

Изработка на онлайн магазин – това е първата крачка, а ние можем да ви помогнем и в развитието му.

Кога да започнете?

Искате изработка на онлайн магазин? Защо не веднага?

Започнете сега, защото утре може идеята ви да донесе приходи на някой друг. 

Направете запитване

  Абонирайте се за полезно съдържание

  Качваме полезни статии в нашия блог, всеки месец…по много

   Изберете съдържание, коeто да ви изпращаме:
   SEOДигитални стратегииСоциални мрежиGoogle Ads
   Уеб сайтКопирайтингУвеличаване на конверсииE-mail маркетинг

   Tags: ,