Изработка на сайт – модерен и ефективен

Изработка на сайт – мястото няма значение…

Днес ще ви разкажем каква информация е необходима преди да се започне изработката на сайт, независимо дали сте от Пловдив, София, Варна, Бургас или Ню Йорк.

Винаги на първо място е целта на сайта – дали ще бъде онлайн магазин, сайт-визитка, корпоративен или микс.

Спрямо целта на сайта можем да изберем подходящата платформа. Тя може да бъде Open Source CMS или да се разработи Custom система, спрямо нуждите на сайта.

Обсъждаме подробно дейността на клиента и задаваме мноооооого въпроси. Не за друго, а защото искаме да изработим сайт, който да отговаря напълно на целите на клиента и предлаганите от него продукти/услуги.

Колкото по-навътре ни допусне до бизнеса си, толкова повече ще можем да му помогнем да го представи по най-добрия начин.

Изработка на сайт…и така, целта вече е уточнена и следва:

 1. Указания за дизайна – винаги питаме клиентите си какви са изискванията им за дизайн (цветове, имат ли лого, какви шрифтове предпочитат и др.). За да можем да се ориентираме най-лесно, молим клиентите да покажат няколко сайта, които им допадат и ги дискутираме. Разбира се, всяка една уважаваща себе си агенция трябва да дава идеи и да споделя натрупания опит. И да, ние също го правим.
 2. Текстове – идва една от най-важните неща за изработката на сайт – негово величество Текстът. Текстовете трябва да са ясни и да са лесни за осмисляне. Трябва да знаете, че ние сме твърдо против copy/paste-нати текстове. Ако нямате време или не знаете точно как да представите услугата или продукта си – обърнете се към копирайтъри. Те знаят как да подредят текста, какво да напишат и как да ви помогнат да подобрите позициите си.
 3. Снимки – всяка агенция се сблъсква с недотам хубав и качествен снимков материал, затова винаги ще ви съветваме да се обърнете към фотограф, защото снимките продават в онлайн магазините и създават доверие в бранда – в случай, че сайтът е корпоративен. Никога не ги пренебрегвайте. Има сайтове, от които можете да закупите снимки в хубаво качество на добри цени, затова действайте, а ние можем да съдействаме.
 4. Финал – събрали сме всички материали за изработката на сайта и стартираме изработката му с нашия екип. Съвсем скоро ще ви напишем и какви са етапите след изработката и преди „оживяването“ на сайта в мрежата

Направете запитване

  Абонирайте се за полезно съдържание

  Качваме полезни статии в нашия блог, всеки месец…по много

   Изберете съдържание, коeто да ви изпращаме:
   SEOДигитални стратегииСоциални мрежиGoogle Ads
   Уеб сайтКопирайтингУвеличаване на конверсииE-mail маркетинг

   Tags: , , , , , , , , , , , ,