Search Engine Marketing (SEM) / Маркетинг за търсачки

Search Engine Marketing (SEM) – маркетингът за търсачки, от който се нуждае вашия бизнес
  • SEO
  • SMM
  • PPC
  • Еmail Маркетинг
  • Други

Какво е маркетинг за търсачки?

Онлайн маркетингът и маркетингът за търсачките (SEM) са два термина, използвани за описване на онлайн усилията за привличане на клиенти към уебсайта Ви. Онлайн маркетинговите стратегии включват проследяване откъде са дошли посетителите, какво са търсили и какво са гледали докато са на сайта Ви. Всичко това, съчетано със силна рекламна кампания и най-новите стратегии и маркетингови тенденции, гарантира, че сайтът Ви се радва не само на висока видимост, но и на висока резултатност.

  • Как да бъдете забелязани в онлайн пространството?

Много неща влияят върху вашата онлайн видимост и успех в днешното взискателно онлайн присъствие в бизнеса. Всеки ден излизат нови техники и стратегии. Ние можем да ви помогнем не само като ви даваме актуална информация за новостите, но и като направим стратегия за вашето онлайн присъствие с ясни цели, които да следваме и измерваме.

  • Имате ли нужда от онлайн маркетинг?

И да и не. Ако целта Ви е да имате само уебсайт, така че вашите клиенти да могат да ви виждат онлайн и не сте заинтересовани да използвате сайта си като рекламен инструмент, не трябва да се притеснявате за онлайн маркетинга. Вашият уеб сайт ще бъде използван най-вече от настоящи клиенти, когато трябва да потърсят адреса или телефонния ви номер.
Въпреки това, ако искате да използвате този мощен инструмент, за да увеличите приходите и да се възползвате от инвестицията, която вече сте направили за сайта, онлайн маркетингът е задължителен.
Защо? Вземете под внимание, че Google е компания, която построи цял бизнес модел на простия факт, че повечето уеб сайтове, които са онлайн, искат да бъде намерени. Ако тази компания в размер на няколко милиарда долара смята, че наличието на добра видимост онлайн е важен елемент от контролния списък на уебсайта Ви, то трябва да се замислите. Истината е, че преди 10 години сайтът сам по себе си даваше добра видимост, но днес това вече не е вярно. Днес да имате уеб сайт е минимумът, който можете да направите за вашия бизнес.

  • Как работи маркетингът в търсачките (SEM)?

Накратко SEM e цeлият нaбop oт мapĸeтингoви и peĸлaмни тexниĸи, с които се вдига пoceщaeмocттa нa caйтa. Прави се план кои канали ще бъдат използвани спрямо вашия бюджет. Това може да бъде SEO, заедно с email маркетинг, PPC, афилиейт маркетинг и др.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС И ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА