SEO оптимизация на сайт

SEO оптимизация / SEO оптимизиране или как става

seo-оптимизация
SEO оптимизация, seo оптимизиране
Създаване на съдържание?

В тази епоха на информация съдържанието е цар (и то винаги ще бъде). Работим заедно с вас, за да развиете силно висококачествено съдържание, което е написано за вашата аудитория, но е приятелски настроено и към търсачките. Нашите консултанти по SEO и копирайтери работят заедно, за да разработят информационни и полезни статии, съобщения за пресата и публикации в блогове, които естествено генерират повече препратки към вашия уеб сайт.

Link Building?

Нашият екип може да изгради изчерпателна SEO страница или кампания за изграждане на връзки, за да увеличи броя и качеството на входящите връзки, които сочат към уебсайта Ви. По този начин да се подобри авторитета на домейна. Също така извършваме обширен одит на връзките, за да разберем обратната връзка на сайта Ви и да идентифицираме и премахнем всички намерени нискокачествени връзки. Също така генерираме подробни отчети, представящи всички наши усилия за изграждане на връзки по ясен и лесен за разбиране начин. И така, ето какво включват нашите SEO услуги:

  1. Анализ и проучване на ключови думи
  2. Оптимизация на кода на сайта
  3. Оптимизация на структурата на сайта
  4. Създаване и редактиране на съдържание
  5. Изграждане на линкове

Истината е, че всяка уважаваща себе си seo агенция няма как да гарантира позициите на сайта ви. Има и друга истина – не винаги думите, по които желаете да излизате на по-предни позиции, са най-удачни. Има думи, свързани с бизнеса ви, които дори не подозирате, че имат толкова голям обем на търсене.

Очаквайте съвсем скоро да публикуваме нашите цени за seo оптимизация. А дотогава, моля, изпратете запитване.

Разбира се, че можете. Ако: имате опит, отделяте всеки ден време, за да четете новините на google, знаете какво е canonical, title, description, seo score. Но по всяка вероятност е по-добре да продавате, доверявайки се на агенция, отколкото да отделяте ресурс, за нещо което може и да не успеете да направите.

SEO оптимизация/SEO оптимизиране на сайт

Не съществува такова нещо като “one-size-fits-all” SEO формула. Добрият процес е това, което отличава добрата и грешната стратегия. Ние инвестираме дългогодишен опит и време в определянето на най-ориентирания към резултатите процес на SEO оптимизацията (seo оптимизиране на вашия сайт), за да подобрим видимостта и ефективността на уебсайта Ви. Научете повече за това какво е SEO оптимизация.

Защо уебсайтът Ви се крие зад конкуренцията?

Ние ще идентифицираме и поправим техническите проблеми, които го възпрепятстват да достигне пълния си потенциал. Включително дублиращо се съдържание, лоша схема на URL адресите, лоша архитектура на сайта, скрити текстове, бавно време за зареждане и много други. Нашата цел е да почистим вашия уеб сайт, за да подобрим драстично цялостното му удобство.

Ключови думи?

ДУМИ! Всичко започва с ключови думи. Идентифицирането и насочването на “правилните” ключови думи е от решаващо значение за успеха на вашата кампания, тъй като носи “правилните” видове посетители. Ето защо ние прекарваме много време, определяйки най-добрите думи или фрази за търсене, които биха могли да подобрят конверсиите на уебсайта Ви.

Правилна структура?

Екипът ни работи в оптимизиране на елементи от страницата на вашия уеб сайт, включително мета тагове, съдържание на страницата, навигация, галерии, заглавки, долни колонтитули и т.н. Разработването на приятелска структура на сайта и внимателното планиране на гъстотата на ключовите думи, са важни компоненти за увеличаване на видимостта на уебсайта Ви в търсачките.

ПОПИТАЙ НИ ИЛИ ПОИСКАЙ ОФЕРТА!