Добре дошли в нашия блог

Тук ще намерите полезна информация за дигиталния свят, както и отлични практики за добро онлайн присъствие.

Пожелаваме ви приятно четене!

111111
seo оптимизация

Какво e SEO /оптимизацията за търсачки/ и защо е важна?

Какво e SEO /оптимизацията за търсачки/? SEO оптимизация за търсачки е маркетингова дисциплина, насочена към нарастващата видимост в органичните резултати от търсенето. SEO обхваща както техническите, така и творческите елементи, необходими за подобряване на класирането, Продължи » »
izrabotka site

Изработка на сайт Пловдив, София, Варна, Бургас…?

Изработка на сайт – мястото няма значение… Днес ще ви разкажем каква информация е необходима преди да се започне изработката на сайт, независимо дали е поръчан в Пловдив, София, Варна, Бургас или Ню Йорк. Винаги Продължи » »
05

5 неща, които не влияят пряко на класирането ви в търсачката

Възрастта на вашия уеб сайт. Много хора са останали с впечатлението, че възрастта на домейна е важен за Google. Но всъщност има ли значение дали сайтът ви е създаден през 2000, 2005 или 2016 година? Продължи » »
design

Как да направите дизайна на сайта си перфектен (част1)?

В тази статия ще говорим как да създадете идеалния дизайн на вашия сайт, така че да бъде полезен за потребителите и ефективен за вас. Независимо дали имате сайт, дали ви предстои създаването на такъв или Продължи » »
7call to action

7 успешни Call-to-Action формули, които карат потребителите да кликнат

Хубавите неща се случват, когато създавате убийствени подканващи фрази или както сме свикнали да ги наричаме call-to-action (CTA). Трудно е да се повярва, че съществува успешен бизнес, който не използва такива фрази в сайта си, Продължи » »