Добре дошли в нашия блог

Тук ще намерите полезна информация за дигиталния свят, както и отлични практики за добро онлайн присъствие.

Пожелаваме ви приятно четене!

111111
virusen-marketing

Вирусен маркетинг – какво е и какво трябва да знаете за него?

Какво е вирусен маркетинг? Дефиниция на „вирусен маркетинг/viral marketing“, концепция и как функционира една вирусна кампания Всеки ден чуваме и виждаме десетки примери за вирусен маркетинг, попадаме на „заразяващи“ видеа и съдържание, които се разпространяват Continue reading »
GOOGLE АЛГОРИТЪМ

Google алгоритъм? Разберете как работят алгоритмите!

Какво e Google алгоритъм? Google алгоритъмът е сложна система, използвана за извличане на данни от индекса за търсене. И незабавно предоставяне на възможно най-добри резултати при заявка от потребителя. Търсачката използва комбинация от алгоритми и многобройни Continue reading »
seo optimizacia site

Ключови думи ► хайде да бием конкуренцията – 3 -та част

Проучване на ключови думи Започнете с локално фокусирани версии на ключовите думи, които клиентите Ви всъщност търсят Ключовите думи са важен фактор, който гарантира, че оптимизирането на страницата Ви е правилно насочено и напълно оптимизирано. Continue reading »
seo optimizacia site

On Page SEO оптимизация- по правилния начин – II част

On Page SEO оптимизация Прочетете първа част ТУК Най-добрите практики за URL адресите все още са крале Това означава: винаги се уверявайте, че сайтът ви може да бъде обхождан от местна гледна точка. Когато използвате Continue reading »
seo optimizacia site

Локално SEO + анализ на конкуренцията – I-ва част

Локално SEO – как се прави? Има много погрешни схващания за локалната SEO стратегия (локално seo), тактика и за това какво трябва да се случи, когато съставяте кампания. Когато правите усилия да класирате сайта си Continue reading »
H1

Какво е h1? Защо h1 таг е важен за seo оптимизацията? –
Пълно ръководство

H1 таг? Какво е това и защо е важно за по-доброто класиране на сайта? H1? Някои дигитални маркетолози са забелязали значителни подобрения в класирането, когато оптимизират маркера H1 и не правят нищо друго на страницата. Continue reading »
1 2 3 4