ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

‘’Израстнах в свят основан на материята и говоря английски.
Следващите поколения живеят във виртуалния свят и говорят дигитално’’

Търсите си фирма за изработка на сайт в Пловдив? Или от някой друг град? Попаднали сте на точното място. Живеем в дигитален свят, в който разстоянието може да бъде преодоляно само с един клик. Но нека първо ви запознаем с нашата услуга – изработка на сайт.  Ние, от Fight4Digital сме агенция за уеб дизайн и цялостна дигитална реклама и можем да ви дадем ценни съвети за изграждането и популяризирането на уеб сайт.

Изработка на сайт (презентационен)
Ако искате да презентирате бизнеса си и целта ви е да имате сайт, който да запознае аудиторията с вашия продукт или услуга – то тогава можете да ни се доверите.
Изработка на сайт (корпоративен)
Ако бизнесът ви носи послание и искате потребителят да усети вашата идентичност – то тогава определено се нуждаете от някой като нас, който да го направи.
Изработка на онлайн магазин (e-commerce)
Можем много да говорим за този тип сайтове, но знаем, че вашата основна цел е да продавате. Ние можем да го направим заедно – от дизайна до първата поръчка.

ОТЛИЧЕН ДИЗАЙН ПРИ ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

За изработка на сайт, един от най-важните компоненти е дизайнът, който започва от проучване на нуждите на вашите таргет групи. Следва  създаване на план и изпробването му, което Ви гарантира, че не просто получавате добра визия, а и практичност. Това ще доведе до крайния продукт, който ще изпълни Вашите цели.

ОТЛИЧЕН КОД ПРИ ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Нашият екип от професионалисти ще изготви индивидуална структура за Вашия уеб сайт, която ще ви бъде полезна за дълго време и ще помага в израстването и задоволяването на бъдещите Ви нужди. Лекият и добре оптимизиран код е от изключително значение при изработка на сайт

‘’В 21-ви век олицетворението на думата адаптация, категорично се изразява в трансформацията от реалния към дигиталния свят ’’

А  Д  А  П  Т  А  Ц  И  Я

към     модерния    новия     свят

 

Ние, от Fight4Digital, сме фирма за изработка на сайтове в Пловдив и сме посветени на това да превърнем и представим Вашия бизнес по възможно най- добрия и успешен начин в дигиталния свят.

Преди години вашето онлайн присъствие беше препоръчително, а изработката на сайт не толкова спешна. В днешно време е задължително, по ред причини, с които ще Ви запознаем в следващите редове.

В свят на неограничени възможности, няма човек, който да не бъде разочарован от факта, че бързайки да пристигне и да получи Вашия продукт/услуга/информация в ограниченото Ви работно време(09:00-18:00), е закъснял и пропилял времето си.

Наемът на всеки офис/магазин се определя от размерите и разположението му.

В дигиталния свят НЕ плащате за размерите на сайта Ви, а за позицията му в Google

Клиентът обслужва сам себе си!

БЕЗ персонал

 • БЕЗ заплати
 • БЕЗ осигуровки
 • БЕЗ работно облекло
 • БЕЗ годишни бонуси
 • БЕЗ платени/неплатени отпуски
 • БЕЗ служебни автомобили
 • БЕЗ непредизвикани грешки
 • БЕЗ болнични

БЕЗ консумативни разходи

 • БЕЗ наем
 • БЕЗ сметка за ток
 • БЕЗ сметка за вода
 • БЕЗ офис консумативи

Тоест, ако желаете да наемете място с топ локация в реалния свят, твърде вероятно е да не намерите такова свободно. Тук се връщаме в дигиталната реалност и се появява единственият наемодател  ,,Google’’  който казва, че винаги има свободни позиции, стига да има кой да Ви оптимизира по най-успешния начин.

Така, че ако си търсите фирма за изработка на уеб сайтове – не се колебайте да изпратите запитване. Ние сме фирма, специализирана в изработката на сайтове и онлайн магазини и можем да ви споделим най-добрите практики.

За каква CMS плaтформа за изработка на уеб сайт най-често ни търсят нашите клиенти?

Изработка на сайт - WordPress 100%
Изработка на сайт - Joomla 95%
Изработка на сайт - Magento 90%
Изработка на сайт - OpenCart 80%
Изработка на сайт - Drupal 75%
Изработка на сайт - PrestaShop 70%
Изработка на сайт - Custom Solutions 50%

ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Как го правим

Лесни стъпки за достигане на успеха  

Анализираме

Планираме

Създаваме

Оптимизираме

Нуждаете се от изработка на сайт? Не чакайте повече!

  [Wow-Modal-Windows id=1]