SEO КОНСУЛТАЦИЯ ОТ НАС

Индивидуална SEO консултация

Цялостна SEO оптимизация

Важна особеност за SEО е, че това не е еднократно задание, с което се съобразявате при изграждането и пускането на Вашия сайт онлайн. SEO е постоянен процес, който трябва да работи в синхрон с най-актуалните алгоритми на търсачките, за да бъде Вашият сайт максимално ефективен и успешно да постигате целите си.

При интерес от Ваша страна, можем да изготвим и индивидуална оферта за цялостна SEO оптимизация. Нашият екип от професионалисти има дълъг практически опит в оптимизирането и цялостното изграждане на значимо онлайн присъствие на бизнеси с различна сфера на дейност.

Индивидуална SEO консултация

SEO консултация

Защо SEO?

„Без SEO, уеб сайтът Ви може да бъде напълно невидим за търсачките!“ Това може да Ви звучи дръзко, но SEO оптимизацията (Search Engine Optimization) играе важна роля за това какво е присъствието на Вашия бизнес онлайн. Тя прави така, че Вашият сайт е лесно разбираем и достижим, както за потребителите, така и за роботите в търсачките. Въпреки, че последните стават все по-усъвършенствани, те все още не могат да „виждат“ и „възприемат“ една уеб страница, както хората могат. SEO помага това да се случи и страницата да бъде откриваема и полезна за потребителите. Как става това?

Уеб администраторите могат да използват различни „улики“, които подсказват на търсачките какво е съдържанието или иначе казано, подходящата структура на съдържанието е есенциалнa за SEO. А как това Ви помага да постигнете бизнес целите си? Най-просто казано, колкото по-бързо и лесно откриваеми сте, толкова повече посетители ще привлечете и от там – повече приходи.

Какво включва SEO консултацията с нас?

Разбирането и осъзнаването, както на възможностите, така и на ограниченията на търсачките Ви позволява правилно да създавате, форматирате и анотирате уеб съдържанието си по начин, който търсачките могат да обработят. Нашите професионалисти ще идентифицират и анализират всички реални причини, които пречат на оптималното функциониране на сайта Ви, и ще Ви дадат конкретни препоръки и насоки за действие.

Консултацията е професионална и съобразена изцяло с естеството на Вашия бизнес, за да бъде максимално ефективна. Изготвеният от нас SEO анализ ще съдържа следните ключови елементи:

 • Къде се позиционира Вашият сайт към момента
 • Подробен одит на сайта – наличие на грешки от всякакъв тип, скорост на зареждане, архитектура на сайта, начин на представяне на информацията, мета заглавия, тагове и описания
 • Практически насоки за оптимизиране на работата на сайта
 • Насоки за подобряване на потребителското изживяване
 • Насоки за управление на PPC (Pay Per Click) реклами
 • Отговор на всички съпътстващи въпроси от Ваша страна, за да сме Ви максимално полезни

Какви са предимствата за Вашия бизнес?

SEO консултацията е полезна за всеки бизнес, който се цели към ефективно онлайн присъствие, без значение от неговия обхват, или с други думи, за малки, средни и големи организации, които срещат трудности в бързо променящата се и силно конкурентна онлайн действителност.

Как да заявите SEO консултация?

Като за начало, моля, попълнете нашата онлайн форма със следната информация:

 • URL адрес на Вашия сайт
 • кратка информация за бизнесът Ви и ключовите продукти / услуги
 • важни ключови думи, на които залагате /за информация за цялостно проучване на ключови думи, натиснете тук/
 • по желание, посочете конкурентни сайтове, на които искате да подражавате или с които се конкурирате директно
 • предпочитание за насрочване на онлайн консултация или лична среща

След изпращане на заявката ще получите потвърждение от нас. Ние ще отделим достатъчно време преди нашата среща, за да се запознаем с Вашия бизнес и фирмен сайт и да подготвим всичко необходимо за консултацията, след което ще се свържем с Вас за насрочване на удобен ден и час за среща.

Не се колебайте да се свържете с нас за допълнителни въпроси, информация и цени!

 

ПОПИТАЙ НИ ИЛИ ПОИСКАЙ ОФЕРТА!