И по-точно каква е нашата мисия

FIGFHT4DIGITAL е дигитална агенция, чиято цел е да интегририра и представи вашия бизнес по най-добрия и успешен начин в онлайн пространството.

Специализирани сме в създаването на цялостни дигитални стратегии и визии за вашият бизнес във виртуалния свят.

Успехът ни се дължи на висококачествения метод на работа и индивидуалния подход към всички наши клиенти.

Постепенно достигнахме до статута на ,,Full Sevice Digital Agency’’, което е едно от основните ни предимства.

Екипът на FIGHT4DIGITAL е с дългогодишен опит в извършването на всички дигитални услуги които предлага, също така сертифициран за всяка една от тях: Уеб програмиране, SEO , Графичен и Уеб дизайн, Дигитален маркетинг.

Нашият екип от опитни професионалисти ще сподели с Вас богат опит, ефективни стратегии и ноу-хау, за да успеем заедно в постигането и осъществяването на Вашите бизнес цели.

На какво дължим успеха си

 • Креативност

  Не винаги логическото мислене намира решение, в частност рекламният бизнес среща ежедневно нуждата от нестандартно мислене. Екипът ни е фокусиран над това да създава креативни решения за нашите клиенти. Това е способността да се виждат нови отношения, да се продуцират необикновени идеи и да се отклонява от традиционните модели на мислене. Доброто креативно мислене означава, че постигаме повече с по-малко.

 • Професионализъм

  Възползваме се от всяка предоставена ни възможност да дарим своя професионализъм и да допринесем за материалното и емоционално благополучие на нашите клиенти. Винаги професионализмът е бил най- ценният актив, с който сме разполагали. Опирайки се на изпитани и доказани практики от нашият дългогодишен опит и константното ни информиране за иновациите в дигиталния свят, успяваме да бъдем максимално полезни на нашите клиенти.

 • Иновативност

  В днешния динамичен свят, иновативността е качество задължаващо ни да бъдем информирани. Информираността ни дава свободата и увереността да създаваме иновативните решения за нашите клиенти.

 • Подход

  Всеки един бизнес има своите специфики и особености. За ефективното постигане на високи резултати с измерими средства е необходим индивидуален подход към всеки наш клиент. Внимателното изследване на силните и слаби страни на компаниите, ни дава възможността да създадем най- правилните решения за тях.

 • Обратна връзка

  Един от ключовите инструменти за успеха на нашата работа е добрият диалог с нашите клиенти. Нашата политика е поддържането на постоянна връзка с компаниите, които обслужваме и ежедневното следене на измененията в бизнес средите им. Основно правилно при нас е спазването на високо и безкомпромисно ниво на обслужване.

Нашата история накратко

2010

Намерихме нови клиенти, които ни се довериха и с които работим и досега

2011-2012

Освен уеб дизайн, започнахме да работим и по SEO проекти. Научихме доста през тези две години.

2013-2015

Продължихме да правим сайтове, но дигиталният свят се измени. Разбрахме, че сайтът сам по себе си не е достатъчно ефективен без да се промотира и започнахме да обръщаме все повече внимание на дигиталния маркетинг и на начините, по които да допринесем за успеваемостта на нашите клиенти.

2015-2017

Спечелихме нови сертификати, опитът започна да работи за нас. Обслужваме десетки клиенти и продължаваме да се информираме за всички новости в уеб дизайна и дигиталния свят. Започнахме да предлагаме FULL DIGITAL SERVICES