25 начина да увеличим онлайн продажбите в онлайн магазина

25 начина да увеличим онлайн продажбите в онлайн магазина
25 начина да увеличим онлайн продажбите в онлайн магазина

Увеличаването на онлайн продажбите е основната цел на безброй бизнеси, както големи, така и малки. Независимо дали управлявате бизнес на дребно или работите за огромен гигант за електронна търговия като Amazon, увеличаването на продажбите чрез онлайн канали е въпрос на късмет и правилна стратегия – изглежда много по-лесно, отколкото всъщност е.

 

За щастие има десетки начини да реализирате повече продажби онлайн, много от които можете да осъществите веднага. Някои от тези съвети се фокусират върху конкретни стратегии, които можете да приложите, докато други са по-обобщени. В тази публикация ще разгледаме 25 такива стратегии, така че независимо дали продавате в магазин или ръководите бизнес, базиран на услуги, ето 25 техники, които можете да използвате, за да увеличите ефективността на продажбите онлайн.

 

 1. Бъдете честни в своите текстове

 

Това може да изглежда болезнено очевидно, но е удивително колко сайтове пишат чекове, че техните продукти не могат да спечелят пари. Честността не само е решаваща за репутацията на вашия бизнес, но също така насърчава и насърчава доверието във вашата марка.

 

Този принцип важи и за това как се позиционирате като бизнес. Някога попадaли ли сте на сайт, който очевидно се управлява от един или двама души, но разполага с текстове и информация, по-подходящи за мултинационална корпоративна компания? Този подход не само ви прави да изглеждате глупави, но също така вреди на доверието на вашата марка. Ако сте малка компания, се гордейте с това и бъдете напредничави – много потребители се обръщат към по-малкия бизнес именно заради по-индивидуализираното, лично обслужване, което могат да предложат. Не се опитвайте да бъдете нещо, което не сте.

 

 1. Получете повече рекламни кликвания с рекламни разширения

 

Ако продавате неща онлайн, разширенията на рекламите са безпроблемни – тази функция (налична както в AdWords, така и в Bing) ви позволява да увеличите рекламата си с повече места за кликване. И не струва допълнително! И увеличава честотата на кликване на рекламата Ви! Невероятно, нали?

 

 1. Покажете препоръките от клиентите

 

В днешно време обратната връзка с клиентите в социалните мрежа никога не е била по-важна. За щастие това означава, че вашите доволни клиенти могат да ви предоставят едно от най-ценните оръжия във вашия арсенал – препоръки.

 

Големият брой доволни клиенти са значително по-влиятелни дори от най-добре написаният текст за реклама за продажби, така че не забравяйте да включите положителни отзиви и рецензии от вашите фенове и подръжници, които споделят колко доволни са останали от марката или продукта. Те могат да се появят на страниците на продуктите ви, целевите страници, ценовата, дори и на началната.

 

По подобен начин включването на доверени сигнали и отзиви може да бъде отличен начин за увеличаване на онлайн продажбите, тъй като създава по-благоприятно възприемане на вашата марка в съзнанието на потребителите и може потенциално да преодолее колебанията. Ако вашият бизнес има професионални акредитации (дори нещо рутинно като сертификат или членство в местната търговска камара), поставете тези сигнали за доверие отпред и в центъра на вашия сайт. Ако имате впечатляващ списък на доволни клиенти, уверете се, че евентуалните ви кандидати знаят за него.

 

 1. Създайте усещане за спешност

 

Важно е да сте честни и открити за това кои сте и какво правите, но няма правило да създавате усещане за настойчивост, за да убедите потребителите да купуват от вас точно в този момент.

 

Много потребители реагират положително на стимули, които създават усещане за неотложност, от специфични за времето специални оферти до лимитирани продукти. Въпреки че начините, по които можете да постигнете това, са толкова разнообразни, колкото и продуктите, които можете да закупите онлайн, някои стратегии може да са по-ефективни от други. Например, ако не направите (или не можете) да направите продукт в лимитирана серия, за да привлечете потенциални клиенти, може би можете да предложите финансов стимул на клиентите, които се ангажират с покупка веднага, като безплатна доставка или отстъпка.

 

В AdWords можете да използвате персонализаторите на реклами, за да показвате отброяването на сезонна оферта или ограничена продажба:

 

Както и да решите да го направите, създаването на чувство за неотложност е чудесен начин за увеличаване на онлайн продажбите.

 

 1. Предлагайте безпроблемна гаранция за връщане на парите

 

Често един от най-силните фактори в решението на потребителя да не купува нещо е свързан с риска за  потенциална загуба и желанието да го избегне. В повечето случаи този възприет риск е финансов. Защо някой трябва да купува вашите продукти? Ами ако не работят или клиентът не ги харесва? Дори малките покупки могат да носят риск от „угризение на купувача“, така че преодолейте това възражение от самото начало, като предлагате безпроблемна гаранция за връщане на парите.

 

Колкото повече намаляте риска за бъдещите си клиенти, толкова по-голяма е вероятността те да купуват от вас, така че премахнете всичко, което би могло да разубеди потенциалните клиенти да не пазаруват от вас.

 

 1. Предлагайте по-малко възможности за избор

 

За много фирми тази концепция е просто немислима. Със сигурност предлагането на повече продукти е чудесен начин да увеличите продажбите! Е, не е задължително. Всъщност в много случаи по-голямото разнообразие от избор може да доведе до нерешителност от страна на клиента, което от своя страна води до загубени продажби.

 

Ако имате широка гама от продукти, помислете за структурирането им на вашия сайт или страници по начин, който предлага на посетителите възможно най-малък избор. Това намалява възможността посетителят да бъде затрупан от десетки различни продукти. Това може да се постигне, като ги подредите  във все по-тесни категории (допълнителен бонус, който предлага на посетителите по-голямо улеснение да намерят точно това, което търсят), или можете да поставите по-голям акцент върху по-малко отделни продукти. Така или иначе, не забравяйте, че колкото повече възможности предлагате, толкова по-голяма е вероятността клиентът да отскочи и да отиде на друго място.

 

 1. Насочете Lookalike аудитории във Facebook

 

Един от най-добрите начини за увеличаване на онлайн продажбите е да използвате данните, които имате за съществуващите си клиенти, за да намерите хора точно като тях. Facebook ви позволява да направите това чрез насочване към lookalike аудитории.

 

Lookalike аудитории във Facebook са всъщност потребители във Facebook, които споделят характеристики и поведение на клиенти във вашата база данни. Вие качвате данните си във Facebook, който след това препраща към собствените си данни (и информация от трети брокери на данни), за да създавате съвпадения въз основа на посочените от вас критерии. Можете също така да използвате Пиксел за проследяване данни от инсталации на приложения, които да ви помогнат да създадете lookalike аудитории. Това е отличен начин да накарате данните за съществуващите ви клиенти да работят за вас, тъй като той ефективно ви позволява  да разширите обхвата си с минимални усилия и да използвате силно насочени реклами, за да привлечете потребители на Facebook, които са много подобни на съществуващите ви клиенти.

 

 1. Намалете сложността в процеса на плащане

 

Според Business Insider, само през миналата година в непълни колички за пазаруване са били изоставени около 4 трилиона долара онлайн стоки, от които 63% са били потенциално възстановими. Това е наистина важнс статистика, която разкрива колко е важно да финализирате и направите лесен вашия процес на плащане.

 

Улеснението в процеса на плащане може да има невероятно влияние върху процента на реализация. Точно както трябва да улесните посетителите да използват и навигират в уебсайта ви, така би трябвало да им улесните в действителност да купуват това, което продавате.

 

Елиминирайте всички ненужни стъпки, които биха могли да отблъснат потенциал за конвертиране. Пропуснете ненужните полета и формуляри. Не връщайте назад клиентите и не ги карайте да започват отначало.

 

 1. Осигурете възможно най-много опции за плащане

 

Потребителите имат по-голям избор от всякога по отношение на това как всъщност плащат за стоки и услуги. Предлагайки повече опции за плащане, включително по-нови услуги, които стават все по-популярни на мобилни устройства, вие улеснявате потребителите си да ви дадат парите си. Разбира се, може да е трудно да оптимизирате сайта си (и процеса на касата, както обсъдихме по-горе), за да включите всички тези опции, но това е чудесен начин за увеличаване на онлайн продажбите, особено ако вашият сайт има силен мобилен трафик.

 1. Инвестирайте в качествени изображения на продукти

 

Има убедителни доказателства, че добре представената храна всъщност има по-добър вкус от небрежно сервираните ястия. Като се има предвид колко важен е външният вид по отношение на начина, по който възприемаме нещата (включително и други хора), е безспорно, че инвестирането в качествена фотография на продукта ще има подобен ефект върху посетителите на вашия сайт.

 

Независимо от това, което продавате, включете висококачествени изображения на вашите продукти – без малки миниатюри или лошо осветени снимки, направени във вашия склад. Също така не забравяйте да включите широк спектър от изображения. Гаранитраме че ще се харесват!

 

 1. Отървете се от целевите си страници

 

Споменахме тази стратегия преди и тя обикновено повдига повече от няколко вежди. Ние обаче не се застъпваме за елиминиране на целеви страници ненужно, а по-скоро оптимизиране на вашите онлайн реклами, за да се приведе в съответствие с това колко потребители действително разглеждат мрежата и пазаруват онлайн.

 

Кампаниите само за обаждания във Facebook и AdWords са отличен пример за ситуация, при която премахването изцяло на традиционната целева страница има много смисъл. Повечето хора не искат да прекарват няколко минути в разглеждането на страници на мобилното си устройство – те просто искат да се свържат с вашия бизнес.

 

Използвайки реклами само за обаждания (Call on Ads), вие улеснявате бъдещите си клиенти да достигнат до вашия бизнес, елиминирайки напълно един от най-леките етапи на класическата онлайн фуния за продажби и потенциално увеличавайки обема на обажданията към вашия бизнес – един от най-ценните водещи източници за много фирми. Хората, които ви се обаждат, на практика ви молят да им продадете нещо.

 

 1. Опитайте Gmail Ads

 

След години лутане, рекламите в Gmail са най-накрая достъпни за всички. Това е вълнуващ начин за достигане до нови клиенти и увеличаване на продажбите.

 

Ако вече достигате до клиенти, когато търсят и когато сърфират в социални мрежи, защо не отидете малко по-далеч и пробвате нещо по-новото, докато потребителите ви са във входящите си съобщения? Един от най-ефективните начини за използване на Gmail Ads е насочване към конкурентни ключови думи. Хората, които са на пазара за продуктите на вашите конкуренти, получават имейли от вашите конкуренти, които споменават условията им за марка в момента. Като се насочите към същите тези условия, можете да се показвате във входящите им кутии и да се надявате да промените мнението си.

 

 1. Поддържайте последователни съобщения в кампании и вашия сайт

 

Някога кликвали ли сте върху PPC реклама, която е привляква вниманието ви, само за да ви отведе до неподходяща целева (лендинг) страница или началната страница на сайта (по-лошо)? В крайна сметка ще купите ли каквото търсите от този сайт? Вероятно не.

 

Ако потребителят кликне върху реклама за конкретен продукт или услуга, страницата, на която е отведен, трябва да е за този конкретен продукт или услуга – НЕ да води към свързана категория или специална оферта за друг продукт, а за този конкретен продукт. Уверете се, че съобщенията ви са подходящи за вашите PPC и платени социални кампании и страниците, свързани с тях, така че кликванията върху реклами действително да се превърнат в продажби.

 

 1. Отговаряйте на всеки въпрос и бъдете честни спрямо продуктите си

 

Една от най-опасните клопки, в която можете да се сблъскате, когато се опитвате да продавате онлайн, е да правите предположения за познаването на потенциалните си клиенти за вашия продукт, услуга или дори пазар. Много компании погрешно смятат, че клиентите им знаят повече за това, което продават, отколкото всъщност правят, което води до въпроси без отговор или възражения, които не могат да бъдат разгледани – и двете могат да навредят на продажбите.

 

Обмислете всяко едно нещо, което може да ви хумне за вашия продукт, и го споделете на страниците си с продукти. По същия начин, помислете за всяко потенциално възражение, което потенциалните ви клиенти вероятност биха могли да имат във връзка с вашата оферта, и превентивно я преодолейте като напишете нещо за това. Може да изглежда непрактично, но не забравяйте, че не бомбардирате потребителите с ненужна информация – предоставяте им точно това, което им е необходимо, за да вземат информирано решение. Този подход е също отлично упражнение за писане на стегната, ясна, сбита информация. Ако се притеснявате, че има твърде много думи, винаги може да ги съкратите. Просто задръжте фокуса върху клиента и как им е от полза, а не защо вашата компания е толкова страхотна.

 

 1. Давайте колкото се може повече безплатни подаръци

 

Хората обичат безплатни неща и колкото повече раздавате безплатно, толкова повече бъдещите клиенти вероятно ще възприемат вас и вашата марка, което може да доведе до повече онлайн продажби.

 

Вижте настоящите си предложения. Можете ли да подарите нещо безплатно? Ако сте в софтуерния бизнес, , е лесно да предлагате безплатни изпитания на вашия софтуер без задължения. Дори и да не сте, можете също толкова лесно да раздавате пробни услуги или продукти, пробно членуване, оферти две на цената на едно и други стимули, основани на награди. Предоставянето на неща безплатно не е само чудесен начин да подобрите представата на хората за вашия бизнес, а също така е чудесен начин да представите вашите най-продавани продукти и да ги изкушите да купуват повече.

 

 1. Създайте и таргетирайте перфектният купувач за вас

 

Нека приемам, че вече сте създали как ще изглежда перфекният купувач за вас. Ако някога сте разгледали възможностите за насочване, достъпни за рекламодателите във Facebook, може би сте виждали невероятната подробност, с която можете да насочвате потребителите във Facebook – рекламодателите могат да таргетират потребителите въз основа информация за дома им, университета и дори там, където планират да отидат за следващата си ваканция.

 

Очевидно е, че тази степен на специфичност може да е малко надценка за вашите купувачи, но колкото по-добре „познавате” идеалните си клиенти, толкова по-голяма е вероятността те да реагират на внимателно изработени съобщения, пригодени специално за техния живот. Опитайте се да извлечете по-подробна информация за купувачите, отколкото сте имали до сега.

 

 1. Внедрете ценово ниво

 

Когато отидете на ресторант, шансовете че непременно ще изберете някое от ястията на средна цена са доста големи. Това е така, защото много ресторанти манипулират психологията, за да изтласкат хората към средното хранене. Често ще избягваме най-евтините ястия – и най-скъпите – правейки опциите от средния клас най-привлекателни. Това е техника, известна като “Ефектът на примамката“ или вид ценообразуване. Същият принцип може да се използва за увеличаване на продажбите онлайн с многостепенни структури за ценообразуване.

 

Като включите трета опция „примамка“ в ценовата си структура, можете да избутате хората към средната опция – тази, която наистина искате да си купят. Разбира се, някои хора така или иначе ще отидат за най-скъпата (която е бонус, съобразяваща се с приходите), но повечето подсъзнателно ще избегнат примамката и ще изберат опцията за средно ниво, което е точно това, което искате да правят.

 

Много компании използват този психологически принцип (известен още като “ефект на асиметрично доминиране”), за да ни накарат да купуваме това, което искат.

 

 1. Добавете изскачаща оферта за кликане (поп-ъп страница)

 

Ако искате да увеличите продажбите на дребно, не пренебрегвайте потенциала на този вид оферти които насърчават хората да се регистрират за вашия бюлетин, пощенски списък или програми за лоялност. Използването на поп-ъп страница не само може да увеличи значително броя контакти в базата ви данни (основен актив за бъдещи маркетингови кампании по имейл), но и да увеличи онлайн продажбите в краткосрочен план.

 

Потенциалните клиенти, които са на прага да закупят продукт от вас, може да се повлият от добре поставена оферта за избор, да речем, безплатна доставка или 10% от първата им поръчка. Дори и да се откажат да купят точно в този момент, те все пак са се регистрирали за вашата оферта. Така вие ще ги имате в базата си данни та си данни, а те могат да решат да се върнат по-късно, за да завършат продажбата.

 

Когато стартирате такава оферта, не забравяйте да тествате всеки елемент за максимална оптимизация. Тествайте формулирането на текста, позиицията, в която се появява на вашия сайт, и потока, който посетителите насочват през процеса. A / B тествайте различни оферти и вижте кои от тях дават по-голям обем регистрации. Помислете дали изскачащият прозорец да се задейства при излизане от сайта, така че посетителите да го видят точно преди да напуснат страницата. Колкото повече хора се регистрират за вашия бюлетин или програма за лоялност, толкова повече потенциални продажби можете да направите в бъдеще.

 

 1. Нараствайте онлайн продажбите с мобилна оптимизация

 

Броят на онлайн бизнеси с лошо проектирани, лошо оптимизирани „мобилни“ сайтове е невероятен.

 

Мобилното търсене вече е задминало това направено от настолен компютър. Жизненоважно е сайтът ви да бъде оптимизиран за мобилни устройства и това не е само от техническа гледна точка.

 

Направете възможно най-лесно за мобилните посетители да купуват каквото и да продавате. Това може да включва задълбочена промяна на вашия процес за качване (вижте съвет № 18) или проектиране и стартиране на напълно отделен мобилен сайт. Мобилният сайт на Amazon е отличен пример за това как може да се прави мобилна електронна търговия (и може би трябва да бъде), но не са ви необходими ресурсите на Amazon, за да създадете завладяващо и удобно за потребителите изживяване.

 

Навигацията и потребителското изживяване са сред най-важните елементи на добре проектираното, високо оптимизирано мобилно изживяване. Колкото по-трудно е за посетителите да намерят – и да купят – това, което искат, толкова по-вероятно е те да изоставят вашия сайт изцяло и да предприемат бизнеса си другаде. Страниците трябва да се заредят почти моментално, а навигацията трябва да е логична. Не изисквайте прекалено много информация, а само минимума, който ви е необходим, за да направите продажбата или да таргетирате потеницалните си клиенти на по-късен етап. Позволете на посетителите да се върнат по-късно в количките си, дори и на друго устройство. Не очаквайте мобилните посетители да се пречупят в рамките на една сесия, защото вероятно (почти сигурно) няма да го направят, но те могат да преосмислят за по-късно, стига да ги улесните.

 

Помислете за мобилните си посетители и направете всичко, което е възможно, за да им бъде лесно да купуват от вас, докато са в движение.

 

 1. Впечатлете новите клиенти с изумителен последващ имейл

 

За съжаление, за много фирми, комуникацията с клиентите обикновено приключва когато успеят да продадат продукта си и вземат парите на клиентите. Това е ужасна грешка за задържане на клиенти. За да увеличите обема на продажбите онлайн, уверете се, че разполагате с обмислена, внимателна и наистина полезна последваща процедура за нови клиенти.

 

Не забравяйте за клиентите си веднага щом ви предоставят данните за тяхната кредитна карта Колкото повече внимание им отделяте, след като са закупили нещо, толкова по-вероятно е те да станат лоялни потребители на марката, които не само ще се превърнат в доволни повтарящи се клиенти, но и ще отидат и ще разкажат на своите приятели (и читатели на блогове) за това колко добър продут предлагате. Когато клиент купува нещо, предлагайте им нещо безплатно (вижте съвет № 11). Говорете с тях в социалните медии. Изпратете им внимателен и полезен последващ имейл със стимули да купят отново от вас. Както и да го направите, накарайте клиентите си да се чувстват като скъпоценните малки снежинки, каквито са – мислете за отношения, а не за транзакции.

 

 1. Направете страхотно стойностно предложение (и то да бъде очевидно)

 

Твърде много компании губят продажби и губят време, като се фокусират върху себе си. Друга болезнена истина е, че ако вашите клиенти не са фенове на марката, за които говорихме, по-голямата част от тях не се интересуват от вас или вашата компания – а само как вашите продукти или услуги ще подобрят живота им по-добре. Ето защо вашето стойностно предложение трябва да заеме централно място във всички ваши маркетингови комуникации и съдържание на сайта.

 

В основата си, предложението ви за стойност е основната причина, поради която клиентите трябва да купуват от вас, а не от вашите конкуренти. Предложенията за стойност могат да бъдат разделени на три основни области:

 • Уместност: Как вашият продукт / услуга ще реши проблемите на клиентите
 • Измерима стойност: специфичните предимства, които предлага вашият продукт / услуга
 • Диференциатор: Защо клиентите трябва да купуват от вас, а не от конкурентна компания

 

Когато разбиете предложение за стойност на тези три компонента, става лесно да разберете защо тези елементи трябва да информират практически всичко за маркетинговите ви съобщения и съдържанието на сайта, от текстс на началната ви страница до съдържанието на вашите имейл маркетингови кампании.

 

 1. Използвайте гласа на клиента за по-плътни рекламни кампании

 

Надяваме се, че вече използвате PPC и платени социални мрежи, за да разширите обхвата си и да намерите нови аудитории. Въпреки това езикът, който използвате в кампаниите си, може да окаже огромно влияние върху вашите проценти на реализация (и следователно върху продажбите ви).

 

Гласът на клиента е техника за проучване на пазара, която привлича с нуждите, исканията, очакванията и отвращенията на потребителя, насочени към това конкретно съобщение. Този процес често включва езици и фрази, използвани от самите клиенти по време на проучване на пазара и тестване на фокус групи.

 

Тази техника може да бъде изключително мощна, тъй като използвате точните фрази, използвани от вашите идеални клиенти, за да достигнете до идеалните си клиенти. За да научите повече за това как да включите това в собствените си кампании, разгледайте тази публикация на гласа на клиента.

 

 1. Определете най-добрите си пътища за признаване и реализация

 

Понякога ви се струва, че правите всичко както трябва, само за да видите, че степента на конверсия витае някъде между „зле“ и „очаквах повече“. Често това няма нищо общо със съобщенията или позиционирането на вашите реклами, а по-скоро неразбиране за това кога и къде се случват преобразувания.

 

Едно от първите неща, които трябва да направите, ако степента на реализация изглежда ниска, е да разгледате пътищата на реализация в Google Analytics. Може да бъдете изненадани да откриете, че части от вашата маркетингова стратегия, всъщност оказват голямо влияние върху вашите онлайн продажби. Например, може би органичното търсене не е чудесен канал за превръщане в продажби, но хората, които ви намерят първо чрез органично търсене, а след това виждат реклама във Facebook, биха искали да станат ваши клиенти. Ако случаят е такъв, трябва да удвоите маркетинга на съдържанието и да влеете малко пари за ремаркетинг във Facebook.

 

 1. Говорете с вашите бъдещи клиент и в социалните медии

 

Активното ангажиране с потребителите е чрез социалните медии се пренебрегва като потенциален инструмент за продажби от твърде много фирми, тъй като се възприема като незначително въздействие върху реалните продажби – в действителност това е един от най-добрите начини да увеличите информираността на марката, удовлетвореността на клиентите и продажбите.

 

Осигуряването на бързи и честни отговори на въпросите, които потенциалните клиенти имат по отношение на вашите предложения е отличен начин за увеличаване на продажбите, тъй като колкото повече внимание им обръщате, толкова по-вероятно е хората да искат да купуват от вас.

 

 1. Използвайте ремаркетинг, за да затворите повече оферти

 

Без значение дали провеждате PPC кампания или рекламна кампания във Facebook, всяка инициатива за дигитален маркетинг отнема време, пари и усилия.

 

Независимо дали ремаркетирате съдържанието си или конкретна чувствителна към времето оферта за продажба, ремаркетингът може би е единственият най-ефективен начин за увеличаване на продажбите онлайн. Не само, че ремаркетингът поддържа вашата марка на преден план в съзнанието на потенциалните клиенти, но също така предоставя на бъдещите клиенти множество допълнителни възможности за реализация.

 

Как да увеличите онлайн продажбите [Резюме]

 

Изпробвайте тези 25 тактики, за да правите повече продажби онлайн:

 

 • Използвайте ремаркетинг, за да финализирате още оферти
 • Говорете с потенциалните си клиенти в социалните медии
 • Определете най-добрите си пътища за признаване и реализация
 • Използвайте гласа на клиента за по-плътни рекламни кампании
 • Изгответе страхотно стойностно предложение
 • Впечатлете новите клиенти с неверояте последващ имейл
 • Покачете онлайн продажбите с мобилна оптимизация
 • Добавете поп-ъп оферта
 • Внедрете ценово ниво
 • Създайте и насочете подробни персони за купувача
 • Подарявайте колко се може повече безплатни неща
 • Отговорете на всеки въпрос и адресирайте всички възражения във вашия текст
 • Поддържайте последователни съобщения в кампании и вашия сайт
 • Опитайте Gmail Ads
 • Отървете се от целевите си(лендинг) страници
 • Инвестирайте в качествени изображения на продукти
 • Предоставете възможно най-много опции за плащане
 • Намалете триенето в процеса на плащане
 • Насочете Lookalike аудитории във Facebook
 • Предлагайте по-малко възможности за избор
 • Предложете гаранция за обратно връщане на парите
 • Създайте усещане за неотложност
 • Покажете отзиви от клиенти и сигнали за доверие
 • Получете повече рекламни кликвания с рекламни разширения
 • Бъдете честни в текстовете които пишете

Направете запитване

  Абонирайте се за полезно съдържание

  Качваме полезни статии в нашия блог, всеки месец…по много

   Изберете съдържание, коeто да ви изпращаме:
   SEOДигитални стратегииСоциални мрежиGoogle Ads
   Уеб сайтКопирайтингУвеличаване на конверсииE-mail маркетинг

   Tags: ,